fifa 14

Közeleg a FIFA 14 megjelenése

Az ősz minden nagy játékkiadó számára mozgalmas időszak, ez alól természetesen az Electronic Arts sem kivétel: régóta futó futballjáték-sorozatuk legfrissebb darabja, a FIFA 14 hamarosan megjelenik. A játék elsőként PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra érkezik szeptember 27-én, az ingyenes próbaverzió azonban már most letölthető mindhárom rendszerre.

A játékosok nyolc elérhető klubcsapatot irányítva kaphatnak ízelítőt abból, milyen újdonságok várják őket, megtekinthetik a Camp Nou stadiont, továbbá ízelítőt kaphatnak a FIFA 14 Ultimate Team módból, melyben saját álomcsapatot kreálhatnak. Ez a szegmens olyan legendás labdarúgókkal is bővülni fog, mint mint Dennis Bergkamp, Freddie Ljunberg, Ruud Gullit és Gianfranco Zola, ám ezek a tartalmak kizárólag az Xbox 360, valamint a leendő Xbox One tulajok számára lesznek elérhetőek. Az újgenerációs konzolokról egyelőre kevés információ áll rendelkezésre, de az Xbox One megjelenés magyarországon biztosan nem valósul meg 2013-ban.

Az új felvonás semmit nem bíz a véletlenre, és további játékosokkal, illetve klubbokkal bővíti a széria egyébként is impozáns felhozatalát: a frissen bekerült brazil, argentin, olasz, valamint chilei résztvevőknek köszönhetően a FIFA 14 több mint 600 hivatalos csapattal és 16000 játékossal rendelkezik majd. További jó hír, hogy a visszatérő Seasons mód online kooperatív móddal bővül, így akár 2-2 elleni meccsekre is lehetőség nyílik a világhálón.

A karrier mód is új funkciókkal bővül: mostantól saját felderítőcsapatot küldhetünk a világ különböző pontjaira, akik képesek új tehetségeket felfedezni, ezáltal a megfelelő labdarúgókkal bővíthetjük irányított csapatunkat.

A FIFA 14 megjelenés Magyarországon 2013. szeptember 26-án történik meg.